bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek az amazing-taylorswift.gp-n, Taylor Alison Swift elsőszámú magyar rajongói oldalán. Énekes, dalszerző, dalszöveg író és színésznő, aki 1989. december 13-án született. Legsikeresebb albuma az 1989, ami 2014-ben jelent meg. Jelenleg a következő stúdió albumán dolgozik, ami várhatóan 2017-ben jelenik meg.

 
Partnerek

    
    
    
    

20/14 szabad hely
Jelentkezni a chat-ben.
Képre vár: Bella, Mayo, Szandi, Noémi

 
Projektek

ÚJ ALBUM
 
Taylor jelenleg legújabb stúdió albumán dolgozik, aminek megjelenése ebben az évben várható. Ezzel együtt számíthatunk egy világ körüli turné bejelentésére is.
 
Chatbox

 
Taylor Twitter oldala

 
Oldal adatok

Szerkesztő: wywwyenn
Téma: Taylor Swift
Nyitás: 2017.05.25.
Táhely: G-Portál
Design: wywwyenn
Kódok: samandaemydesign

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A design a Sam and Aemy Design munkája!
Hírek

Taylor a 13 Reasons Why-ban?

2017.06.22. 13:29, wywwyenn

Biztosan hallottatok már a 13 Reasons Why (13 okom volt) sorozatról, aminek az egyik producere a csodálatos Selena Gomez. Talán ennek köszönhetően csempészték bele a díszletbe Taylor legutóbbi lemezének az egyik poszter képét. Én végig néztem a sorozatot, de sajnos magamtól nem vettem észre. Mindenesetre nekem nagyon tetszik!

  

Lorde Taylor barátságáról

2017.06.21. 10:19, wywwyenn

Lorde a közelmúltban egy interjúban nyilatkozott a Taylor-ral való barátságáról, amiben azt mondta:

"Taylor barátjának lenni olyan, mintha egy autoimmun betegségben szenvedőnek lennél a barátja, mert nem tud ott lenni bizonyos helyeken és nem tud megtenni bizonyos dolgokat."

Természetesen ezt a kijelentését rögtön negatívumként fogták fel a rajongók, miszerint Lorde érzéketlen volt az autoimmun betegségben szenvedőkkel.

Látva a negatív kommenteket, Lorde azonnal bocsánatot kért.

@lorde: Nem említettem Taylort, de ettől függetlenül, én igazán tényleg érzéketlen voltam. Sajnálom 🌹

Taylor Selena Gomez új videoklipjében

2017.06.15. 08:53, wywwyenn

Egy kicsit megtévesztő a bejegyzés címe, viszont Taylor tényleg feltűnik Selena Gomez legújabb klipjében, a Bad Liar-ben. Sajnos nem szereplőként, hanem egy poszteren vehető észre, ami a videóban 2 perc 56 másodperctől látható. Már alig várom, hogy Tay új albuma megjelenjen!

Már a spotify-on is elérhető

2017.06.09. 14:24, wywwyenn

Szuper hír a Spotify előfizetőknek, ugyanis végre Taylor albumai is elérhetőek az oldalon. Személy szerint nekem ez rendkívül nagy öröm, mivel én is előfizető vagyok és már alig vártam, hogy Tay zenéit is tudjam hallgatni rajta.

Taylor és Joe Alwyn

2017.06.08. 09:31, wywwyenn

Szombaton sikerült lencsevégre kapni, amint Taylor és Joe Alwyn Nashville, Tennessee-ben egy teraszon beszélgetnek. Talán tényleg randiznak, de az is lehet, hogy csak nagyon jó barátok. Mindenesetre hamarosan ki fog derülni, hogy mi az igazság. Sajnos a képek nem túl jó minőségűek, de legalább kaptunk valami életjelet Taylor-ról :)